Sveriges Television

Love child

Uppdaterad

Tre personer, en ung tjej, en medelålders kille och en äldre kvinna står på rad. Den äldre kvinnan håller ett barn. Detta mot en blå bakgrund. Längst fram står det i rosa tjocka bokstäver "love child".Foto: Playmaker

Efter att ha visat alla avsnitt av McLeods döttrar är det dags för en ny australiensisk serie i SVT. Denna gång den nya serien Love child.

Hur kommer ni att visa Love child?

Likt våra tidigare australiensiska serier så visar vi dem på de flesta måndagar, tisdagar och onsdagar. Alla veckans avsnitt publiceras på SVT Play på måndagar.

Vi har förvärvat rättigheterna för alla de fyra säsongerna som finns och kommer nu att visa dem på raken.

Varför sänder ni inte Love child varje måndag, tisdag eller onsdag?

Vi ändrar sällan i vår tablå. Vi kommunicerar den tre veckor framåt, bland annat i vår egen tablå under Kanaler på SVT Play. Under Kommande på SVT Play-sidan kommunicerar vi ibland ännu längre fram när vi publicerar avsnitten för ett specifikt program.

När vi sänder något annat än Love child måndag-onsdag så kommunicerat vi det i vår tablå och på SVT Play. Så det är inte att vi går in och ändrar.

Ibland händer det saker i vår omvärld som gör att vi visar annat under denna tid. Det kan vara nyhetshändelser eller liknande som har ett högt värde där och då. Läs gärna mer om detta i guiden Frågor och svar om SVT:s tablå.

Kommer ni fortsätta visa McLeods döttrar?

Vi har nu visat alla åtta säsonger av McLeods döttrar. Du kan se hela McLeods döttrar 2022 ut.

Guide taggad med: Program Tablå