SVT

St Aidans sjukhus

Uppdaterad


Foto: Granada plc

Efter att ha visar ett flertal australiska serier blir det dags för en brittisk på eftermiddagarna. Denna gång St Aidans sjukhus

Du hittar alla våra australiska serier här på SVT Play. Om det blir mer australisk framöver får vi se! Inget är spikat i dagsläget. 

Hur kommer ni att visa St Aidans sjukhus?

Vi kommer att visa alla 8 säsonger med 87 avsnitt. Alla veckans avsnitt publiceras på SVT Play på måndagar.

Under hösten så kommer det att visas på kvällar. Detta då programmet innehåller tyngre scener vilket gör det opassande att visa dagtid.

Enligt de lagar och regler som finns gällande att sända tv så är visst innehåll olämpligt att sända på dagtid. Det kan exempelvis handla om läskigt eller grovt innehåll. Vi har gjort bedömningen att St Aidans sjukhus inte lämpar sig på eftermiddagar utan behövs sändas kvällstid.

Detta gäller inte alla avsnitt, men vi har gjort valet att hitta en fast återkommande tid för programmet istället för att ha olika tider olika dagar.

svtplay.se/kanaler hittar du alltid vår tablå uppdaterad. Där hittar du även information när programmen sänds i repris.

Varför sänder ni inte St Aidans sjukhus varje måndag, tisdag eller onsdag?

Vi ändrar sällan i vår tablå. Vi kommunicerar den tre veckor framåt, bland annat i vår egen tablå under Kanaler på SVT Play. Under Kommande på SVT Play-sidan kommunicerar vi ibland ännu längre fram när vi publicerar avsnitten för ett specifikt program.

När vi sänder något annat än St Aidans sjukhus måndag-onsdag så kommunicerat vi det i vår tablå och på SVT Play. Så det är inte att vi går in och ändrar.

Ibland händer det saker i vår omvärld som gör att vi visar annat under denna tid. Det kan vara nyhetshändelser eller liknande som har ett högt värde där och då. Läs gärna mer om detta i guiden Frågor och svar om SVT:s tablå.

Guide taggad med: Program Tablå