Sveriges Television

St Aidans sjukhus

Uppdaterad


Foto: Granada plc

Efter att ha visar ett flertal australiska serier blir det dags för en brittisk på eftermiddagarna. Denna gång St Aidans sjukhus

Du hittar alla våra australiska serier här på SVT Play. Om det blir mer australisk framöver får vi se! Inget är spikat i dagsläget. 

Hur kommer ni att visa St Aidans sjukhus?

Vi kommer att visa alla 8 säsonger med 87 avsnitt. OBS! Under sommaren kommer St Aidans sjukhus ta en paus och är planerat att komma tillbaka i höst. Exakt när är ännu inte spikat.

Likt våra tidigare eftermiddags-serier så visar vi dem på de flesta måndagar, tisdagar och onsdagar. Alla veckans avsnitt publiceras på SVT Play på måndagar.

Varför sänder ni inte St Aidans sjukhus varje måndag, tisdag eller onsdag?

Vi ändrar sällan i vår tablå. Vi kommunicerar den tre veckor framåt, bland annat i vår egen tablå under Kanaler på SVT Play. Under Kommande på SVT Play-sidan kommunicerar vi ibland ännu längre fram när vi publicerar avsnitten för ett specifikt program.

När vi sänder något annat än St Aidans sjukhus måndag-onsdag så kommunicerat vi det i vår tablå och på SVT Play. Så det är inte att vi går in och ändrar.

Ibland händer det saker i vår omvärld som gör att vi visar annat under denna tid. Det kan vara nyhetshändelser eller liknande som har ett högt värde där och då. Läs gärna mer om detta i guiden Frågor och svar om SVT:s tablå.

Varför har ibland St Aidans sjukhus en senare starttid?

Enligt de lagar och regler som finns gällande att sända tv så är visst innehåll olämpligt att sända på dagtid. Det kan exempelvis handla om läskigt eller grovt innehåll. Vi har gjort bedömningen att vissa avsnitt av St Aidans sjukhus inte lämpar sig på eftermiddagar utan behövs sändas kvällstid. 

Vi rekommendera starkt att ha som vana att kika i tablån då och då för att se när avsnitten sänds. På svtplay.se/kanaler hittar du alltid vår tablå uppdaterad. Där hittar du även information när programmen sänds i repris.

Kommer ni fortsätta visa Love child?

Nej. Nu har vi visat alla fyra säsonger av Love child. Serien fortsatte inte efter 2017 så det finns inte fler avsnitt att visa.

Guide taggad med: Program Tablå