Sveriges Television

Bolibompa

Uppdaterad

Bolibompa är SVT:s utbud för de minsta barnen. Vi vill ge vår publik ett tryggt, roligt och pedagogiskt innehåll, både i form av egenproducerat material men också som inköpta animerade serier och originalserier från Barnkanalen.

Se Bolibompa på Barnkanalen.

Vi tycker det är viktigt att finnas på alla plattformar. Därför gör vi också Bolibompa-appar och specialskriven Bolibompa-musik. Huvudperson i Bolibompa är Draken, tittarnas trygga vän i vardagen. Draken är en snäll och rolig kompis som vår publik kan växa upp tillsammans med.

När vi utvecklar Bolibompa tar vi hänsyn till barns fysiska och psykiska utvecklingsfaser samt rekommendationer från till exempel Barnvårdscentral (BVC) och Statens medieråd. 

Bolibomparedaktionen har också ett tätt samarbete med våra tittare och deras föräldrar. Vi testar innehållet i barngrupper och anpassar det efter den respons vi får. Vi har också möten och workshops med småbarnsföräldrar för att lära oss hur Bolibompa kan vara en hjälp i vardagen. Det här sättet att jobba hjälper oss att vara åldersadekvata och pedagogiska och gör det lättare att göra ett roligt och underhållande Bolibompa, som både barn och föräldrar älskar.

Hur kan jag besöka Bolibompa i Bolibompastudion?

Bolibompa är älskat av många och de allra flesta vill förstås hälsa på i studion. Och vi gör så klart vårt bästa för att så många som möjligt får chansen, men antalet platser är begränsat.  För närvarande är studion upptagen hela dagarna, men vi återkommer med info här om och när det går att boka tider. Troligen kommer det att bli som tidigare: 

  • Vi tar emot torsdagar och fredagar kl. 12.00-13.00. 
  • Max 15 barn/dag med en minimiålder på 5 år.

Du ser alla dina favoritprogram Barnkanalen.

Personuppgiftsbehandling

SVT behandlar anonymiserade statistikdata för att kunna följa upp och förbättra våra tjänster. Vi behandlar således inte dina personuppgifter.