SVT

Det sitter i väggarna

Uppdaterad

Erika Åberg och Rickard Thunér, programledare Det sitter i väggarna, framför en grön vägg med en tavla med blommor på. Det sitter i väggarna står animerat på bilden.

Med glädje kan vi nu berätta att Det sitter i väggarna kommer tillbaka även 2022.

Erika Åberg och Rickard Thunér står redo att ta sig an nya hus och historier under våren 2022 med planerad premiär till hösten. 

Jag blev överlycklig när jag fick beskedet om att det blir en säsong av Det sitter i väggarna även 2022! Jag vet att det finns många husägare som vill ha hjälp i byggnadsvårdandet och som är nyfikna på historien om sin bostad, så det känns fint att kunna fortsätta att hjälpa till. Hållbarhet och reflektioner över historien sitter i programmets DNA - och tittarnas engagemang visar att det är betydelsefullt, säger programledaren Erika Åberg.

Richard Thunér fortsätter, Att våra tittare gick från ord till handling, kämpade för att hålla oss kvar och sedan verkligen har tittat på det vi har gjort visar hur starkt formatet är och hur väl det passar in i vår samtid. Snart får vi djupdyka i några nya hus och historier. Can’t wait!

Jag vill delta i den nya säsongen. Hur gör jag?

När anmälan är öppen kan du ansöka på medverka.svt.se.

Guide taggad med: Arkitektur Livsstil Program Tablå