Sveriges Television

Det sitter i väggarna

Uppdaterad

Erika Åberg och Rickard Thunér, programledare Det sitter i väggarna, framför en grön vägg med en tavla med blommor på. Det sitter i väggarna står animerat på bilden.Foto: Maria Rosenlöf/SVT

Det sitter i väggarna har väckt ett otroligt stort engagemang. SVT har nu beslutat att det blir en ny säsong även 2021.


SVT har beslutat att inte pausa Det sitter i väggarna.

Vi vill tacka för allt engagemang, kloka ord och välformulerade kärleksförklaringar. Vi har lyssnat och backar ödmjukt. Tack vare alla er kan vi nu göra vårt utbud och Det sitter i väggarna bättre, tillsammans.

– Det här är en serie som successivt vuxit i popularitet och nu kommer vi att ytterligare utveckla programmet. Vi ser mycket fram emot att börja det arbetet med så här mycket av publikens kärlek i ryggen, säger SVT:s programchef Micael Lekberg.

Nästa säsong har premiär någon gång under 2021. Håll gärna utkik i våra sociala medier och nyhetsbrev för mer information!

Hur har ni kunnat spela in programmet under pandemin? 

Produktionen har under hela inspelningen följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Några av programmen var redan inspelade innan utbrottet av covid-19 i Sverige och därför är det äldre människor med som återbesökare. I vissa program har vi fått stryka återbesöken då personerna som skulle kommit varit över 70 år och det då bröt mot Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Guide taggad med: Arkitektur Livsstil Program Tablå