Sveriges Television

Duo - din kompis i TV-soffan

Uppdaterad

Med Duo kommer du lite närmare SVTs program. Med vår app kan du rösta, tävla och tycka till i några av våra käraste program! Spela med direkt till TV:n eller när det passar dig på SVT Play.

Allsång på Skansen

Så här uppdaterar du din webbvy på Android för Allsången

Du måste i dagsläget ha Android 6 eller senare för att sjunga med i Allsången i Duo. Om du ändå upplever problem kan du säkerställa att din webbvy är uppdaterad till senaste version. Se nedan beskrivning för att förstå hur du uppdaterar din webbvy.

  • Android 7 eller senare
    Din webbvy borde uppdateras automatiskt. För att säkerställa att du har senaste versionen kan du öppna appen Play Butik på din telefon och söka efter appen Chrome. Uppdatera Chrome om det går.
  • Android 6
    Gå till appen Play Butik på din telelfon. Sök efter WebView. Klicka på appen “Webview i Android-systemet”. Uppdatera appen till senaste versionen.

Vanliga frågor och svar

Kan jag rösta flera gånger genom att installera om appen?

Vissa program låter dig bara rösta ett fast antal gånger för att hålla tävlingen rättvis. Det går inte att lura appen genom att radera och installera DUO igen. Rösterna räknas endast en gång.

Jag har problem med min duo-app, vad gör jag?

Kontakta oss genom feedback-funktionen som finns i appen, så försöker vi hjälpa dig på bästa sätt.

Personuppgiftbehandling

SVT behandlar uppgifter om ditt namn, kön, postnummer, e-postadress och ålder för att kunna identifiera dig, för att du ska kunna rösta, tycka till och tävla i våra program.

Dina personuppgifter lämnas inte till någon utanför SVT och stannar därmed inom EU/EES.

Du kan även att registrera dig via ditt Google+ eller Facebook-konto. I detta fall ger du respektive företag information om att du använder appen. Om du väljer att registrera dig via ditt Facebook-konto använder vi uppgiften om vilka dina Facebook-vänner

Kan jag ladda ner och använda appen i hela världen?

Appen finns tillgänglig i alla nordiska länder.

Systemkrav

Android 5.0 för Android-apparater.
iOS 10.0 eller senare

Relaterat

Inloggning i Duo och spela med vänner