Sveriges Television

Duo

Uppdaterad

Med Duo kommer du lite närmare SVTs program. Med vår app kan du rösta, tävla och tycka till i några av våra käraste program! Spela med direkt till TV:n eller när det passar dig på SVT Play.

På spåret

Så spelar du På spåret med Duo-appen

Duellen

Under en fartfylld timma kan du vara med hemma i TV-soffan och gissa vem som vinner i duellerna. I rutan visar vi också hur ni Duo-användare har gissat inför varje duell!

Nutidskampen

Har du koll på veckan som gått? I så fall ska du passa på att utmana Micke Leijnegard i Nutidskampen varje fredag. Spela när och var du vill direkt i Duo!

Mästarnas Mästare

Med Duo kan du tävla mot årets deltagare genom att svara så snabbt du kan på frågor om programmet. Nytt quiz varje fredag! 

Döm själv då!

Kan du själv gissa domsluten i fotbollsklippen? Testa dig själv i Duo! 


Vanliga frågor

Kan jag rösta flera gånger genom att installera om appen?
Vissa program låter dig bara rösta ett fast antal gånger för att hålla tävlingen rättvis. Det går inte att lura appen genom att radera och installera DUO igen. Rösterna räknas endast en gång.

Jag har problem med min duo-app, vad gör jag?
Kontakta oss genom feedback-funktionen som finns i appen, så försöker vi hjälpa dig på bästa sätt.

Personuppgiftbehandling

SVT behandlar uppgifter om ditt namn, kön, postnummer, e-postadress och ålder för att kunna identifiera dig, för att du ska kunna rösta, tycka till och tävla i våra program.

Dina personuppgifter lämnas inte till någon utanför SVT och stannar därmed inom EU/EES.

Du kan även att registrera dig via ditt Google+ eller Facebook-konto. I detta fall ger du respektive företag information om att du använder appen. Om du väljer att registrera dig via ditt Facebook-konto använder vi uppgiften om vilka dina Facebook-vänner

Systemkrav

Android 4.1 för Android-apparater.
iOS 8.0 för iPhone, iPad och iPod touch.