Sveriges Television

Förväxlingen

Uppdaterad

Skådespelarna Hazal (Alina Boz), Asuman, Dilara (Ebru Özkan), (Mine Tugay) och Cansu (Leyla Tanlar).
Foto: Endemol Shine Turkey 

Förväxlingen är en turkisk dramaserie från 2015 som handlar om två familjer med liknande efternamn korsar varandras vägar när deras nyfödda döttrar av misstag byter plats på sjukhuset.


Kommer ni visa mer än säsong 3?

Säsong 3 är den sista och det finns inte fler säsonger att köpa in.

Var finns tidigare avsnitt?

Vi har begränsade visningsrättigheter vilken gör att vi måste avpublicera avsnitten efter en tid från SVT Play. Vill du önska ett program i repris kan du mejla repris@svt.se.

Varför tablåändrar ni Förväxlingen så mycket?

Förväxlingen är ett populärt program vilket vi tycker är jättekul. Förväxlingen är samtidigt ett av de program som får mest programtid utöver nyhetssändningar. Det betyder att när det kommer andra program så måste de också få en plats. Under vintern är det inte sällan stora sändningar som sport, Nobel och politiska händelser som har ett högt aktualitetsvärde. Eftersom Förväxlingen får så pass mycket tid blir det att vi väljer att flytta det avsnittet. 

Varför saknas delar av serien?  

Serien sänds kl 19.30 fem dagar i veckan och då kan inte avsnitten vara längre än 30 minuter långa. 36 stycken originalavsnitt med originallängd 120 minuter redigeras då ned till 100 stycken 30-minutersavsnitt. 

Processen är gjord så varsamt som möjligt i samråd med programmets distributör, men det är tyvärr oundvikligt att scener då försvinner för att få ned längderna.

Se mer

Gillar du såpoperor? Då får du missa inte våra serier om romantik på SVTPlay.

Varför ändrar ni i tablån?


Guide taggad med: Program Tablå