SVT

Hjälp vi har köpt en bondgård

Uppdaterad


Alla har vi någon gång drömt om att släppa allt och byta liv. I Hjälp vi har köpt en bondgård får vi följa med Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström när de gör exakt detta!

Vad handlar serien om?   

Berättelsen om en familj som drömt om att byta liv, att lämna stress i stan och flytta till landet med familjen. Och nu har drömmen blivit sann. Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har köpt en liten bondgård. I den nya serien får vi följa dem det andra året på gården med allt vad det innebär. Trots begränsade kunskaper kastar de sig huvudstupa in i odling, byggnadsprojekt och djurhållning.  Men med hjälp av härliga grannar, släkt och vänner blir det ändå ett år av stor lycka.

Varför gör SVT den här serien?

Drömmen om att byta liv och att flytta ut på landet är stark hos många. Vi hoppas att publiken genom den här serien känner inspiration i det lilla och det stora. Tittarna får följa allt från renoveringsprojekt både ute och inne, att skaffa djur och att lära sig odla. Att Kalle och Brita även lär sig längs vägen gör det extra spännande och ger förhoppningsvis en känsla av att allt är möjligt.  

Guide taggad med: Livsstil Program Reality