Sveriges Television

Husdrömmar

Uppdaterad

Gert Wingårdh och Anne Lundberg i en trädgård.

I Husdrömmar får vi följa med bland sågspån och spik, men även livsöden och känslor tillsammans med Gert Wingårdh och Anne Lundberg.

Jag vill veta varifrån något kommer i Husdrömmar.

Vad kul att höra att du tittar på Husdrömmar. Du kan skriva till oss på kontakt@svt.se så ska vi försöka leta upp varifrån något är inköpt. Skriv gärna detaljerat vad du söker efter. Exempelvis avsnitt, tidskod, bilder med mera.

Jag vill vara med i Husdrömmar. Hur gör jag?

Vad kul att du vill medverka i Husdrömmar. När vi söker deltagare kan du ansöka på medverka.svt.se. Om det inte finns något där så söker vi inte deltagare just nu.

Hur har ni förhållit er till coronapandemin?

Husdrömmar är ett program som spelas in under lång tid och följer ofta människor som bygger sina hus över flera år. Material till den här säsongen som sänds 2021 började spelas in som tidigast år 2017, och det framgår då och då i grafikskyltar under avsnittens gång var vi befinner oss i tid.

Efter corona-virusets intåg har givetvis inspelningarna anpassats efter rådande restriktioner, även om de medverkande ibland rycks med i stunden och kanske står lite närmre varandra än rekommenderat. Inför varje inspelning har SVT alltid säkerställt att både medverkande och personal varit symptomfria och friska vid inspelning, och då symptom förekommit har vi ställt in inspelningar. 

Guide taggad med: Hållbarhet Livsstil Program Reality