SVT

Husdrömmar

Uppdaterad

Gert Wingårdh och Anne Lundberg i en trädgård.

I Husdrömmar får vi följa med bland sågspån och spik, men även livsöden och känslor tillsammans med Gert Wingårdh och Anne Lundberg.

Vill du veta mer om systerprogrammet Husdrömmar Sicilien så kan du klicka här.

Jag vill veta varifrån något kommer i Husdrömmar.

Vill du veta något från säsongen 2022? En tapet, en färg eller kanske en ugn? Fyll i detta formulär så ska vi försöka leta upp varifrån något är inköpt.

Vi kontaktar dig när vi vet mer! Vi gör vårt bästa för att få fram det snabbt men tänk på att svar kan dröja då vi inte har några inköpsuppgifter nedskrivna.

Hjälper SVT till med renoveringen?

Nej, det gör vi inte, vi tillför inga resurser till projekten. Vi följer endast byggena och familjerna dokumentärt. 

Jag vill vara med i Husdrömmar. Hur gör jag?

Vad kul att du vill medverka i Husdrömmar. När vi söker deltagare kan du ansöka på medverka.svt.se. Om det inte finns något där så söker vi inte deltagare just nu.

Hur har ni förhållit er till coronapandemin?

Husdrömmar är ett program som spelas in under lång tid och följer ofta människor som bygger sina hus över flera år. Material till den här säsongen som sänds 2022 började spelas in som tidigast år 2019, och det framgår då och då i grafikskyltar under avsnittens gång var vi befinner oss i tid.

Efter corona-virusets intåg har givetvis inspelningarna anpassats efter rådande restriktioner, även om de medverkande ibland rycks med i stunden och kanske står lite närmre varandra än rekommenderat. Inför varje inspelning har SVT alltid säkerställt att både medverkande och personal varit symptomfria och friska vid inspelning, och då symptom förekommit har vi ställt in inspelningar.

Guide taggad med: Hållbarhet Livsstil Program Reality