Sveriges Television

Inloggning i Duo och Spela med vänner i På spåret

Uppdaterad

Varför har ni tagit fram detta?

Ett återkommande önskemål från våra användare handlar om att spela med vänner eller koppla ihop sig med sina vänner när de använder Duo. Vi förstår det, för det är ju roligare att spela om man kan jämföra sitt resultat med sina vänner. Vi provar nu detta för På spåret för att lära oss mer om hur vi bäst erbjuder den här möjligheten för våra användare framöver. 

Måste jag logga in för att använda Duo nu?

Nej, du kan använda Duo precis som vanligt. Vår tanke med inloggningen är att det ska vara frivilligt och just nu enbart användas när man vill spela med sina vänner.

Hur hittar jag mina vänner i På spåret?

Vi använder just nu Facebook för att hämta vänner att spela mot. I och med detta räcker det med att ni båda är vänner på Facebook för att ni ska dyka upp i varandras topplistor när ni spelar eller har spelat samma avsnitt av På spåret. Du behöver inte göra någonting mer i Duo utan detta sker automatiskt.

Varför får jag inget inloggnings-mail?

Ibland tar det även några minuter för mailet att komma fram. Inloggnings-mailen kan även hamna i skräppost. Denna mapp kan ha olika namn i olika mailsystem. Den kanske heter Junk mail, Kampanjer eller Övrig e-post. 

Det fungerar inte att klicka på inloggnings-länken i mailet!

Om du inte kan logga in genom att klicka på länken i mailet så går kan du skriva in inloggningskoden manuellt. Du gör det genom att klicka på “Fungerar inte länken i mejlet?”-länken i Duo, och sedan skriva in den sexsiffriga koden.

Jag vill inte spela med vänner längre! Hur stänger jag av det?

Just nu räcker det med att logga ut i Duo, så kommer du spela utan att det syns för dina vänner.

Hur verifierar jag mig?

Just nu verifierar du dig genom att logga in på ditt konto med hjälp av e-postadressen. Det är i dagsläget inte något krav och heller ingen nackdel att din e-postadress är overifierad, men i framtiden kommer du behöva verifiera din e-postadress för att få tillgång till vissa funktioner.