SVT

Sekretesspolicy

Uppdaterad

För det fall du väljer att skapa ett användarkonto gäller följande sekretesspolicy

Inloggningstjänsten gäller för Duo-appen men även för appen Melodifestivalen, appen Mello United och andra tjänster på SVT som använder samma inloggning. Nedan benämns samtliga sådana som ”Inloggningstjänsten”.

SVT behandlar uppgifter om ditt namn, ditt användarnamn, din e-postadress, ditt telefonnummer, dina vänkopplingar samt din aktivitet i appen för att vi ska kunna identifiera dig, för att du ska kunna använda våra appar samt för att vi ska kunna se till att apparna fungerar på ett bra sätt.

Ditt namn och användarnamn samt din aktivitet inom våra appar är synliga för andra användare av apparna och kan komma att visas i anslutning till relevanta program.

Du kan även koppla på ditt Apple-, Google- eller Facebook-konto för att förenkla inloggningen. I detta fall ger du respektive företag information om att du använder våra appar. 

All personuppgiftsbehandling sker inom SVT:s publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i Dataskyddsförordningen (på engelska General Data Protection Regulation, GDPR) gäller för behandlingen, t.ex. reglerna som rör säkerhet för personuppgifter. Vi gör alltid vår yttersta att skydda de personuppgifter vi behandlar genom adekvata säkerhetsåtgärder.

Har du några frågor som rör SVT:s personuppgiftsbehandling är du välkommen att kontakta oss på dataskyddsforordningen@svt.se.

   

Du kan även använda ditt Apple eller Google-konto för att förenkla inloggningen.

Guide taggad med: gdpr villkor