Jobba på SVT

Uppdaterad

Vi söker ständigt nya talanger till 110 olika yrkesfunktioner bland annat som reportrar, frontend-utvecklare, controllers, fotografer, nätverkstekniker, strateger. 

Läs mer om hur det är att jobba på SVT.

SVT är Sveriges mest attraktivaste arbetsplats med mycket kreativitet och arbetsglädjen genomsyrar arbetet, styrt av gemensamma värderingar med public service som grund. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt utbud för alla, om alla. För oss är det viktigt att du trivs och lyckas därför har vi stort fokus på vår arbetsmiljö. 

På SVT får du bra arbetsvillkor och förmåner som till exempel motionsbidrag, kompetensutveckling och hög intern rörlighet som kan bidra till flera olika karriärmöjligheter. Du får dessutom vara med på den spännande innovationsresan inom både TV och webb. 

Välkommen med din ansökan!


Gör din prao eller praktik på SVT

Skulle du vilja göra din praktik på SVT eller kanske göra ditt examensarbete i samarbete med oss? Du kan söka exjobb eller praktikplats på SVT som en del av vissa eftergymnasiala utbildningar, i vissa fall även som inskriven på Arbetsförmedlingen.


Vill du göra prao på SVT är det bäst att direkt kontakta den redaktion du vill göra prao hos. De tar emot prao-elever i mån av tid, testa att kontakta den redaktion du är intresserad av eller skriv till oss på kontakt@svt.se så tar vi din fråga vidare.


Hur definierar ni en attraktiv arbetsgivare?

 Att vara en attraktiv arbetsgivare betyder att man tillgodoser de flesta av de viktigaste parametrarna som medarbetare letar efter hos en arbetsgivare. De viktigaste börjar med trevlig arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter, balans i livet och trygghet i anställningen. Se hela cirkeln med vad som är attraktivt.  

Vilka har varit de viktigaste faktorerna för er framgång gällande att vara den mest attraktiva arbetsgivaren?

SVT ligget högt inom många av de områdena och vi är extra starka när det kommer till trevlig arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.

Hur har ni arbetat med att bli den mest attraktiva arbetsgivaren?

SVT har arbetat under många år med att vara en bra arbetsgivare och har goda villkor för våra medarbetare. Vi har också ett eget mål att vara och upplevas som den bästa mediearbetsgivaren så det finns med oss i allt vi gör hela tiden. 

Hur arbetar ni med att upprätthålla att vara den mest attraktiva arbetsgivaren?

 Det kommer fortsätta vara en av våra viktigaste uppgifter då vi vill locka till oss dom bästa och behålla dom bästa kompetenserna och människorna som vi behöver. Detta för att kunna fortsätta vara ett mediebolag som levererar det publiken vill ha och att vi säkrar att public service står fortsatt starkt framåt och bidrar till demokratin i Sverige. 

 

Är du nyfiken på SVT? Läs mer om oss och vår roll.Guide taggad med: jobba på SVT SVT