Sveriges Television

Mästarnas mästare

Uppdaterad


Mästarnas mästare är tillbaka för elfte säsongen. Programmet sänds på söndagar och går att hitta på SVT Play. Titta gärna på videon här ovan för att få svar på många av dina frågor.

Var spelades senaste programmet in?

I Kalamata, Grekland.

Hur tittar jag på Mästarnas mästare?

Om programmet finns på SVT Play hittar du det här. Om det inte finns på SVT Play så har vi inte fullständiga rättigheter just nu. Du kan läsa mer om det i guiden "Varför hittar jag inte mitt program på SVT Play?"

Hur tänker ni gällande de utsläpp som Mästarnas mästare bidrar till?

Mästarnas mästare är ett mycket populärt program och efter att ha gjort flera undersökningar vet vi ganska väl vilka förväntningar tittarna har på programmet. En viktig del är att man vill se deltagarna tävla och bo i värmen och den vackra naturen kring Medelhavet. Att spela in i Sverige skulle naturligtvis också fungera men det skulle bli ett helt annat program i tittarnas ögon. Vi menar att vi därför måste spela in programmet på orter som kräver flygresor. Men vi försöker naturligtvis minimera resorna så mycket det går. Vi ser dessutom över hela produktionen så att den utifrån förutsättningarna blir så klimatneutral som möjligt. Till exempel med bilresor, mat och plastanvändning. /Projektledare för programmet, Anders Wistbacka.

Nytt för i år är Mästarkvalet. Hur fungerar det?

En deltagare som blir utslagen har möjlighet att ta sig tillbaka in i tävlingen. Programmet går att se på SVT Play och i tablån.

Se mer

Tävla med Dup-appen under Mästarnas mästare

Guide taggad med: ATV Mästarnas mästare Program