Sveriges Television

Mästarnas mästare

Uppdaterad


Mästarnas mästare är tillbaka för tolfte säsongen. Titta gärna på videon här ovan för att få svar på många av dina frågor.

Var spelades senaste programmet in?

I Kalamata, Grekland.

Hur tittar jag på Mästarnas mästare?

Om programmet finns på SVT Play hittar du det här. Om det inte finns på SVT Play så har vi inte fullständiga rättigheter just nu. Du kan läsa mer om det i guiden "Varför hittar jag inte mitt program på SVT Play?"

Hur länge pågår en nattduell?

Om du tittar på klippet ovan så får du svar på din fråga.

Vem får vara med i Mästarnas mästare?

Vid början av programmet ska du ha lagt karriären på hyllan och inte längre vara aktiv. Vad idrottaren väljer att göra efteråt är upp till den själv.

Hur tänker ni gällande de utsläpp som Mästarnas mästare bidrar till?

Mästarnas mästare är ett mycket populärt program och efter att ha gjort flera undersökningar vet vi vilka förväntningar tittarna. En viktig del är att man vill se deltagarna tävla och bo i värmen och den vackra naturen kring Medelhavet. Att spela in i Sverige skulle naturligtvis också fungera men det skulle bli ett helt annat program i tittarnas ögon.

Vi menar att vi därför måste spela in programmet på orter som kräver flygresor. Men vi försöker naturligtvis minimera resorna så mycket det går. Vi ser även över hela produktionen så att den utifrån förutsättningarna blir så klimatneutral som möjligt. Till exempel med bilresor, mat och plastanvändning.

Projektledare för programmet, Anders Wistbacka.

Se mer

Tävla med Duo-appen under Mästarnas mästare