Sveriges Television

Nu har oppetarkiv.se stängt

Uppdaterad

Innehållet på oppetarkiv.se har nu integrerats med SVTPlay.se, så dina Öppet Arkiv-favoriter finns nu samlade med dina andra SVT-favoriter.

Tjänsten SVT Play är anpassad för allt innehåll på svtplay.se. Därför kan det se annorlunda ut än hur det gjorde på öppetarkiv.se, vi gör löpande förbättringar för utbudet, inklusive innehållet från Öppet arkiv. Vi är aldrig klara utan fortsätter förbättra tjänsten för våra användare!

Vanliga frågor och svar

Varför finns inte allt innehåll från öppetarkiv.se i svtplay.se?

Vi jobbar kontinuerligt på att flytta över allt innehåll. Det mesta materialet är överfört men det är löpande arbete. På lång sikt är planen att allt innehåll ska finnas tillgängligt på svtplay.se.

Om du saknar ett gammalt favoritprogram på SVT Play kan du mejla oss på oppetarkiv@svt.se eller repris@svt.se!

Varför finns inte Öppet arkivs utbud på alla SVT Plays plattformar (mobilappar och TV-appar)? 

Att kunna erbjuda Öppet arkivs utbud på alla plattformar är ett pågående arbete, men olika plattformar har olika tekniska utmaningar. Att erbjuda utbudet på svtplay.se är en bra början, men inte slutmålet!

Vad kommer hända med Öppet arkiv-bloggen och Nostalgitrippen?

Tyvärr flyttades varken bloggen eller Nostalgitrippen över till svtplay.se. Däremot finns samma typ av information (exempelvis nya publiceringar) tillgängligt under genren Öppet arkiv på svtplay.se.

Läs mer

Om Öppet arkiv

Guide taggad med: Öppet Arkiv support SVTPlay