Sveriges Television

Hur gör jag för att önska en repris? Hur får jag använda era program?

Uppdaterad

Längtar du efter att få återse en serie eller ett specifikt program? Vi kan inget lova men får vi bara veta vad du vill se igen så försöker vi uppfylla din önskan.

Maila in din reprisönskan till oss på repris@svt.se

Fler tips för dig som vill se om gamla program

Letar du efter ett program som sänts förut och inte längre finns tillgängligt hos oss? Våra program har begränsade rättigheter vilket innebär att de oftast finns tillgängliga i SVT Play under en begränsad period. Läs mer om hur våra rättigheter fungerar

Om programmet sändes innan 1 juli 2005 kan du börja med att kika in hos Öppet Arkiv för att se om det finns tillgängligt där just nu. Tablån hos Öppet Arkiv varierar över tid, även detta av rättighetsskäl.

Vill du köpa loss programmet för privat bruk kontaktar du SVT Privatkopior. Denna tjänst är främst tänkt för t ex privatpersoner som själva medverkar i ett avsnitt eller ett inslag i något program och inte för att köpa loss hela säsonger av dramaserier.

Telefontid: Onsdagar 09.30 till 10.30.

SVT ger inte längre ut program på dvd, men om du söker på nätet kanske programmet du letar efter släppts som dvd av någon annan aktör. Är du forskare och vill titta på program i studiesyfte kan du kontakta Svensk Mediedatabas, SMDB.

Vill du köpa loss ett gammalt program för att visa i en utbildning eller på ett företag? Kontakta i så fall SVT Sales på sales@svt.se för att undersöka hur rättigheterna ser ut.


Pst, letar du efter ett program som SVT tidigare har sänt så missa inte att leta i Öppna arkivet.


Relaterat: