Sveriges Television

Random Mix - Få koll varje dag

Uppdaterad

Random Mix är ett aktualitetsprogram för den äldre målgruppen i Barnkanalen och genomsyras av tittarnas mående, tankar och känslor. 

Random Mix är 10-12 åringens kompis som gillar dem precis som de är! Programmet direktsänds mellan kl 16:30-16.50 varje vardag i Barnplay och SVT-play. 

Vad handlar Random Mix om?

Här får tittarna koll på kändisar och snackisar. Vi tar även upp olika dilemman och problem inskickade av tittarna själva. Dessutom förklarar och pratar vi om puberteten i vår serie Pirrigt. Varje vardag kickar vi igång programmet med en chatt i appen Mixat. Den baseras på innehållet i programmet och vilka gäster som kommer. Tittarna kan till exempel chatta med kändisar, sexologer, och BRIS. Varje dag får vi in flera tusen frågor.

Vad är Random Mix Pirrigt?

Pirrigt bjuder på snabbfakta om vad som händer i kroppen när vi kommer i puberteten och hur det kan kännas att vara i åldern 10-12 år. Varje fredag kl.15.00 på Barnplay släpps ett nytt klipp om kroppen och känslor.

Hur ser jag Random Mix?

Random Mix ser du på Barnplay och/eller SVT Play och finns i appen Mixat och på webben på Svt.se/mixat.Guide taggad med: Barn Barnkanalen Random mixat