Sveriges Television

Sommarlov

Uppdaterad

Publikhavet vid inspelningen av Sommarlov 2018 i Beijers Park i Malmö.Foto: Hanna Lagerberg/SVT

Varje sommar sedan 1978 har SVT sänt program för sommarlovslediga barn.

När sänds sommarlov 2019?

Sommarlov sänds 09:00 varje dag på Barnkanalen, Barnplay och SVT Play med start 10 juni. Sista programmet sänds den 16 augusti för säsongen.

Hur är man publik i Sommarlov?

På vardagar spelas Sommarlov in mellan 09:00 till cirka 10:30 i Beijers park i Malmö. Det är gratis och det krävs ingen föranmälan. Helgprogrammen spelas in utan publik.

Samtliga sittplats är på gräs, så ta gärna med en filt att sitta på. Vi förbehåller oss rätten att neka användande av medhavda stolar alternativt hänvisa till utkanterna av eventområdet. Det går bra att ta med medhavd matsäck på eventområdet.

Malmö stad ansvarar för parkeringsplatser kring eventområdet. Följ skyltning till eventparkeringarna.

När ska publiken vara på plats?

Inspelningarna startar 09:00 i Beijers park. Eventplatsen är alltid tillgänglig. Men eftersom vi inte har någon föranmälan kan vi inte säga när man bör vara på plats eller garantera sittplatser. Det är först till kvarn som gäller.

Vilka artister gästar årets Sommarlov?

Vilka som gästar Sommarlov kommer vi presentera strax innan årets säsong börjar. Artistbesöken spelas in på torsdagar inför livepublik och sänds på följande fredag.

Vilka är årets programledare?

Sommarlovs programledare 2019 kommer presenteras senare under våren.

Kan jag medverka i Sommarlov?

Sommarlovs redaktion bokar in de medverkande i programmet löpande under våren. Tips och förfrågningar om medverkan mailas till sommarlov@svt.se 

Kommer Sommarskuggan tillbaka?

Sommarskuggan börjar igen den 6 april på Barnkanalen och Barnplay. Om vi kommer få besök av Sommarskuggan i sommar vet man aldrig, men vi hoppas!

Vill du skicka in bilder?

Postadress

Sommarlov
Sveriges Televison
205 18 Malmö

Läs mer

Guide taggad med: Sommarlov