Sveriges Television

SVT Sports nya hemsida och app

Uppdaterad

Varför ändrar ni hemsidan?

Vi gör om www.svt.se/sport/ för att det ska bli lättare att ta del av sportnyheter. Du känner igen mycket av utseendet från svt.se och den snabba upplevelsen. Genom det kommer vi också att kunna utveckla både svt.se och www.svt.se/sport/ snabbare och effektivare. Vi ser ett stort värde i att bättre möta dina behov och hoppas att det ska bli bättre för dig som besökare.

Var hittar jag till målservice och resultat?

Klicka på knappen “Sport” i menyn. Då vecklas en undermeny ut, välj Resultat. På resultat-sidan finner du flikar där du kan välja Målservice eller Alla Resultat. 

Var hittar jag sportens texttv-sidor?

Klicka på knappen “Sport” i menyn. Då vecklas en undermeny ut, välj Text-TV. 

Var hittar jag till nyheter min sport, t ex simning?

Klicka på knappen ”Sport” i menyn. Då vecklas en undermeny ut, välj Hitta min sport och klicka på Simning. 

Var hittar jag sporttablån där man kunde se sändningar?

Sporttablån skapades eftersom ni besökare efterfrågade information om våra sändningstider. Tyvärr användes tablån väldigt lite. Därför har sporttablån inte följt med in i nya sajten. Vi försöker dock alltid publicera artiklar med information om våra sändningar och tv-tider på svt.se/sport, så håll gärna utkik där. 

Var hittar jag till mina sportprogram?

Alla sportprogram finns samlade i SVT Play: https://www.svtplay.se/genre/sport

Vad händer med sportappen nu?

Sportappen finns kvar och är fortfarande din naturliga start för sport-nyheter. Framöver kommer vi att utveckla den till att ännu bättre motsvara dina behov. Håll utkik. 

Varför finns det inget sök på svt.se?

I våra undersökningar har vi sett att sök-funktionen inte används särskilt mycket. Därför har vi valt att prioritera andra funktioner på sidan för att erbjuda en användarvänlig tjänst.

Söka på svt.se

Om du vill söka på svt.se rekommenderar vi att du använder en sökmotor som till exempel Google, Bing eller Yahoo!. Om du letar efter nyheter om "zlatan" söker du efter "site:svt.se zlatan" i sökfältet på respektive sökmotor. 

Fungerar RSS-flöden fortfarande?

Alla sidor på www.svt.se/sport/ som tidigare har fungerat i en RSS-läsare kommer också i fortsättningen att göra det.

Guide taggad med: SVT Nyheter SVT Sport