Sveriges Television

Det här är SVT:s alla kanaler och appar

Uppdaterad

Nio av tio svenskar tar del av något från SVT varje vecka - och mer än en miljon använder SVT enbart online. Nästan varannan svensk tittar på SVT Play en genomsnittlig vecka. Välkommen till hela Sveriges television.


Våra kanaler och tjänster

SVT1

SVT1 är Sveriges största tv-kanal med ett brett utbud för alla. Här kan du se program i alla genrer: nyheter, debattprogram, drama, nöje, talkshows, sport, samhälls- och faktaprogram och mycket mer.

SVT2

Är du frågvis och nyfiken? Då är SVT2 din kanal. Fokus ligger på fakta, kultur och samhälle. Här speglar vi hela landet och tar världen till Sverige. I SVT2 visas program på minoritetsspråk och på dagtid sänder vi SVT Forum.

SVT PLAY 

SVT Play är Sveriges största online-tjänst med program som sänds i alla SVT:s kanaler, men också sådant vi gjort exklusivt för SVT Play. Svenska program är i regel tillgängliga 30 dagar efter att det sista avsnittet sänts.

SVT24

Missade du ditt favoritprogram? SVT24 tar över när SVT Barn slutat sända på kvällarna. SVT24 sänder mellan klockan 20.00 och 05.30. I kanalen visar vi program från SVT1, SVT2 och SVT Play vid flera tillfällen – och på tider som kanske passar dig bättre.

SVT Barn

En reklamfri kanal för alla barn i Sverige, från förskoleåldern upp till tonåren. SVT Barn sänder mellan klockan 05.30 och 20.00. Här visas svenskproducerade barnprogram och inköpta program som vi dubbat för de yngsta som inte kan läsa. 

Kunskapskanalen

Historia, hälsa, natur, vetenskap och samhälle. Kunskapskanalen är ett samarbete mellan SVT och Utbildningsradion (UR) och kanalen står för fördjupning och sammanhang. Ett alternativ för dig som både vill bli underhållen och lära dig något nytt.

Eftersom vi delar kanalen med UR betyder det att du kan hitta vissa program på SVT Play och vissa på UR Play.

Våra appar

Våra appar använder du med valfri mobil och läsplatta och finns både till iOS och Android:

 • SVT Sport
  Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT Sport.
 • SVT Play
  Med SVT Play kan du se SVT:s program och sändningar när och där det passar dig bäst.
 • Duo
  I Duo samlar vi våra interaktiva upplevelser till några av våra käraste underhållningsprogram.
 • SVT Nyheter
  Överblick och snabbare koll på läget. För det som händer där du bor, i Sverige och i världen.
 • SVT Barn
  En app fullspäckad med roligt och lärande innehåll för barn som vuxna.