Sveriges Television

Bolibompa

Uppdaterad

Bolibompa är förstahandsvalet för alla förskolebarn. Draken är viktig för dem och för oss och därför sätter vi Draken i fokus i det framtida Bolibompa.  Vi kommer dessutom göra Bolibompa ännu mer tillgängligt på olika plattformar under 2015.

Se Bolibompa på Barnkanalen.

Varför sänds inte Bolibompa på morgonen längre? 

I samband med att Bolibompa blir mer anpassat för de allra yngsta tittarna startar vi  ett nytt direktsänt morgonprogram för 3-8-åringarna. I Morgonshowen, med programledarna Markus Granseth, Doreen Månsson, Farzad Farzaneh och Sara Edwardsson, finns de välkända och uppskattade inslagen almanackan, klädrejset och tandborstningen.    

Varför får Bolibompa mindre tittartid? 

Det stämmer att Bolibompas sändningstid minskar något i tv. SVT har istället satsat på att bygga om Bolibompa Play och därmed göra Bolibompa mer tillgängligt på alla plattformar så att barnen kan titta när och var de vill. Barnkanalen som helhet har inte minskat sin sändningstid utan tvärtom utökat en timme till på kvällarna. Nu går det att titta på Barnkanalen ända fram till klockan 21 på kvällarna.

Hur kan jag besöka Bolibompa i Bolibompastudion?

Bolibompa är älskat av många och de allra flesta vill förstås hälsa på i studion. Och vi gör så klart vårt bästa för att så många som möjligt får chansen, men antalet platser är begränsat.  För närvarande är studion upptagen hela dagarna, men vi återkommer med info här om och när det går att boka tider. Troligen kommer det att bli som tidigare: 

  • Vi tar emot torsdagar och fredagar kl. 12.00-13.00. 
  • Max 15 barn/dag med en minimiålder på 5 år.


Du ser alla dina favoritprogram Barnkanalen.

Guide taggad med: Barn barnprogram Bolibompa Draken