SVT

Var hittar jag recepten från SVT:s program?

Uppdaterad

Recepten från våra egna program publiceras på SVT Recept.

Ibland kan det dröja ett par dagar innan receptet kommer upp. Du kan kommentera våra recept om du vill påpeka möjliga variationer när det gäller exempelvis ingredienser.

Exempelvis program som vi har recept till:

  • Go'kväll
  • Tareq Taylors matresa
  • Trädgårdstider
  • Bäst dieten.

Saknar du något recept?

Mejla recept@svt.se så ser vi vad som har hänt.

Varför finns inte "Skriv ut"-knappen längre?"

Den fungerade inte för flera av våra användare. Därför har vi tagit bort den och hänvisar istället till webbläsarens "skriv ut"-funktion.


Varför går det inte att söka längre?

Vi bygger om sökfunktionen på SVT Recept. Under tiden rekommenderar vi att du använder en sökmotor som till exempel Google, Bing eller DuckDuckGo.

Om du letar efter nyheter om "kungahuset" söker du efter "site:svt.se kungahuset" i sökfältet på respektive sökmotor.

Hur fungerar receptprenumerationen?

Om du vill påbörja en prenumeration på recept från Go'kväll skriver du in din e-postadress på https://nyhetsbrev.svt.se. Nyhetsbrev med recept skickas ut varje onsdag. Om du vill avanmäla din receptprenumeration klickar du på "Avanmäl nyhetsbrev" som finns längst ner i nyhetsbrevet.

Jag får inga recept. Varför?

Kontrollera först att du anmält rätt e-postadress genom att anmäla din adress igen (kontrollera stavning och punkter). Om adressen stämmer får du ett meddelande om detta: "Mejladressen finns redan i sändningslistan".

Många mejlservrar använder olika typer av filter som inte släpper igenom så kallad spam, eller oönskad reklam. Eftersom våra recept går ut till så många, kan de betraktas som skräppost av e-postprogram. Ta kontakt med din e-postsupport för att få veta mer om detta.

Vad använder ni för mått på en form?

En vanlig form i våra recept har en diameter på 24-26 centimeter om inget annat uppges.

Vad är det för typ av ugn som temperaturen syftar till?

Temperaturen är till för en vanlig ugn om inget annat uppges.


Jag söker recept från SVT Barn?

Många av recepten finns samlade på våra receptsida, under kategorin SVT Barn. Vissa recept finns som avsnitt på SVT Barn.