Sveriges Television

Så skickar du in programförslag till SVT

Uppdaterad

Vi på SVT har som mål att vi ska ge plats för de bästa talangerna, både framtida, nya och etablerade. Därför värdesätter vi alla förslag vi får in på spännande filmidéer, bra serier och fantastiska dokumentärer.

Alla programförslag som vi får samlar vi ihop och återkopplar regelbundet till de olika avdelningarna som jobbar med utveckling av SVT:s programutbud. Om de tycker att ditt förslag är intressant tar de förslaget vidare. 

Vill du skicka in ditt programförslag till oss så gör du så här:

  • Berätta kort vad ditt förslag handlar om, vilken den tilltänkta målgruppen är, vad det är med ditt programförslag som är unikt/nytt och varför du tycker SVT ska ta ditt förslag vidare.
  • Ange ditt namn, epost samt telefonnummer.
  • Skicka in ditt förslag till: programforslag@svt.se

Har du ett tips eller programförslag till SVT Dokumentär?

Är du filmare och vill lämna in ett programförslag till SVT Dokumentär? Kanske har du som tittare förslag på ämnen vi borde belysa i våra dokumentärer, eller andra tips och synpunkter? Skicka in ditt förslag till: dokumentarfilm@svt.se

För dig som är professionell filmare eller produktionsbolag kan du med hjälp av formuläret skicka in ett förslag på en film du vill göra i samarbete med redaktionen. Då vill vi att du även bifogar budget, finansieringsplan och gärna pilotmaterial. Välkommen! 

 


Guide taggad med: Programförslag SVT Tips