Så skickar du in programförslag till SVT

Uppdaterad

Har du en idé som skulle kunna bli ett program på TV eller online? Då vill vi väldigt gärna höra från dig! Tillsammans gör vi SVT ännu bättre.


Vill du  föreslå ett ämne, till exempel "Jag önskar mig ett program om att vara kattägare", ber vi dig att skicka ett mail till programutveckling-malmo@svt.se och berätta om vad du önskar dig. Vi på utvecklingsgruppen i Malmö läser alla epost vi får, men har inte möjlighet att svara alla individuellt.

För dig som har en tänkt igenom ett programupplägg ber vi dig att besvara de vanligaste frågorna i vårt formulär då vi behöver svar på för att kunna bedöma din idé. Vi hör av oss när vi satt oss in i ditt förslag. OBS! I det här formuläret vill vi enbart att du lämnar färdiga utarbetade idéer med dramaturgi, programledartankar osv.


Har du ett tips eller programförslag till SVT Dokumentär?

Är du filmare och vill lämna in ett programförslag till SVT Dokumentär? Kanske har du som tittare förslag på ämnen vi borde belysa i våra dokumentärer, eller andra tips och synpunkter? Skicka in ditt förslag till: dokumentarfilm@svt.se

För dig som är professionell filmare eller produktionsbolag kan du med hjälp av formuläret skicka in ett förslag på en film du vill göra i samarbete med redaktionen. Då vill vi att du även bifogar budget, finansieringsplan och gärna pilotmaterial. Välkommen! 

 


Guide taggad med: SVT Programförslag Tips