Sveriges Television

Vill du hjälpa oss att testa SVT Play på iPhone?

Uppdaterad

SVT jobbar ständigt med att förbättra användarupplevelsen och nu skulle vi som jobbar med SVT Plays mobilappar vilja ha din feedback. 

Vi har tagit fram en BETA-version av SVT Play för iOS, som nu går att ladda ner, testa och utvärdera. Detta innan vi släpper de nya funktioner till alla användare. På detta sätt kan vi tillsammans göra upplevelsen av SVT Play bättre för ännu fler! 

BETA-versionen uppdateras då och då med nya funktioner och vi är väldigt tacksamma för all typ av feedback kring dessa. Du kommer att få information om vilka funktioner som uppdaterats via TestFlight, som är det verktyg vi använder för att publicera BETA-appen. Du kan också få pushnotiser med denna information om du godkänner det från TestFlight.

Disclaimer

Viktigt att tänka på är att en BETA-app som denna inte är fullt fungerande, utan är mer som en prototyp där vissa funktioner kan testas. Vill du få tillgång till hela SVT Play-upplevelsen, som idag, ska du använda vanliga appen. Du kan ha båda installerade samtidigt.

Vanliga frågor och svar

Hur ger jag feedback?
I BETA-appen kan du när som helst komma åt ett formulär där du kan lämna dina synpunkter. Du kan lämna feedback hur många gånger du vill. Om du inte vill, eller kan, lämna feedback i BETA-appen går det också att komma åt formuläret via denna länk, https://forms.gle/WYQjp49y3NtUzpvq5

Vad ska testas denna gång?
I den här testversionen ligger fokus på videospelaren. Vi tar gärna emot all typ av feedback, men är lite extra nyfikna på hur det fungerar att växla mellan fullskärm och spellista/fler avsnitt, byta mellan versioner, exempelvis syntolkning och teckenspråkstolkning, samt hur du upplever funktionen som låter dig rotera telefonen när du tittar på video.

Fler frågor?

Har du frågor kan du alltid mejla oss på svtplay@svt.se. Skriv då ‘BETA SVT Play mobil’ i ämnesraden. Vår ambition är att återkoppla inom tre dagar, men under sommaren kan det dröja något längre.

Har du synpunkter eller feedback på BETA-appen rekommenderar vi dig att istället lämna dessa i detta formulär, https://forms.gle/WYQjp49y3NtUzpvq5

Instruktioner för installation av BETA-appen

Du behöver ha,

  • En iPhone med internetuppkoppling och minst iOS 13.0

  • Appen TestFlight installerad på din iPhone, du hittar den i App Store

Gör så här (på mobilen)

  1. Klicka på BETA-länken

  2. TestFlight öppnas

  3. Klicka på installera "SVT Play BETA"

  4. Klicka på Öppna 

  5. Första gången kan du få ett meddelande om notiser, välj själv om du vill tillåta detta eller inte

  6. Du kommer även få förfrågan om barnskydd, du kan välja nej här om du inte vill ha det aktiverat.

  7. Du kommer få förfrågan om att appen ska få tillgång till bluetooth, du kan välja ja här.

  8. Klart!

Vi ser fram emot din återkoppling!

Guide taggad med: Beta-app iOS