Sveriges Television

Vill du testa nya SVT Play för Android TV?

Uppdaterad

SVT jobbar med att ständigt förbättra användarupplevelsen för våra tittare. Snart släpper vi en helt ny SVT Play-app för Android TV och skulle därför uppskatta din feedback.

Vi lanserar snart en helt ny SVT Play-app för Android TV. Innan vi skickar ut uppdateringen vill vi gärna veta att den funkar bra på fler apparater än vi själva kan testa och höra från er användare hur ni tycker att den fungerar. Därför öppnar vi möjligheten för alla att uppgradera till en betaversion och testa innan den släpps på riktigt. Att uppgradera till betaversionen är inte svårt. Dina program följer med från nuvarande appen men tänk på att om du sedan väljer att gå ur betaprogrammet innan den nya appen släpps till alla kommer SVT Play att avinstalleras helt och all data som Min lista och Fortsätt titta försvinner. 

Vem kan ladda ner appen?
Alla med ett Google-konto kan komma åt beta-appen i Google Play Butik.

Hur laddar jag ner beta-appen?

  1. Gå till SVT Play i Google Play Butik: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.svt.android.svtplay&hl=sv

  2. Se till att du har loggat in på Google Play Butik med samma konto som du använder på din Android TV-apparat

  3. Tryck Delta i betaprogrammet > Gå med

  4. Din Android TV-apparat ska nu själv uppdatera SVT Play till betaversionen.

Mer info om betaprogrammet i Google Play Butik, och hur du går ur, finns här.

Synpunkter
När du har använt appen får du gärna berätta vad du tycker i det här formuläret, länk till feedbackformulär. Har du andra frågor om nya appen, upptäcker något som är fel eller vill återkoppla på något sätt som inte passar i formuläret får du gärna skriva till oss på svtplay@svt.se. Skriv “Android TV Beta” i ämnesraden.

Guide taggad med: Android android tv Beta-app support SVT